• tenisdepicior

Saldecor Salonta, prima castigatoare a Cupei Corporatiilor la tenis cu piciorul

Clubul Sportiv Tengo Salonta a organizat un turneu inedit, menit să dezvolte tenisul cu piciorul. Opt echipe, împărțite în două grupe, s-au duelat în sala de sport Sándor Péter pentru a stabili câștigătoarea primei ediții a Cupei Corporațiilor.Regula era simplă, echipele fiind alcătuite din patroni și angajați ai unor firme locale, iar regulamentul a fost cel de ștrand (pentru amatori). Pe lista participanților s-au regăsit foști jucători de fotbal-tenis ori de fotbal, dar și simpli pasionați ai tenisului cu piciorul. A rezultat un mix antrenant, cu schimburi lungi de mingi, dar și execuții spectaculoase, răsplătite cu aplauze de public.


Grupa A a debutat cu un joc maraton între ADA și Discont, dar nici echipele din grupa B nu s-au lăsat mai prejos oferind dispute antrenante, duelul Inteva-Plastec având nevoie de set decisiv pentru a stabiili câștigătorul. Ada și Saltrans au ajuns și ele in prelungiri, primii având câștig de cauză în setul decisiv.


Prima semifinală a opus câștigătoarea grupei A, ADA și ocupanta locului secund din grupa B, Inteva, încheiată cu victoria primei echipe. În cea de-a doua semifinală s-au duelat merituoasa câștigătoare a grupei B, Saldecor și ocupanta locului secund din cvartetul A, Discont. În urma victoriei obținute, Saldecor a ajuns în ultimul act al competiției, acolo unde a oferit un spectacol agreabil în compania celor de la ADA, câștigând în două seturi deosebit de echilibrate. Pe ultima treaptă a podiumului a încheiat echipa Inteva Products SRL (ultima înscrisă în cadrul competiției) care a devansat Discont Center.


Înscrise, dar fără a fi prezente la întrecerea propriu zisă, firmele Vespan SRL și Restaurant Ancora și-au trimis reprezentanți la analiza de după turneu, o masa rotunda și îmbelșugată ce a urmat finalei. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către Vasile Sorean, președintele CS Tengo Salonta și al AJFT Bihor. Toți participanții au fost răsplătiți cu plachete și diplome, iar primele trei clasate s-au ales și cu câte o cupă. Campionul mondial și european, Georgel Bobiș, a oferit un premiu special, constând într-un pui de labrador, care a ajuns în curtea unui component al echipei învingătoare.


Vasile Sorean si GRAVO STILE INDUSTRY

Am lansat o provocare pentru firmele locale cu scopul de a petrece timp împreună printr-o mișcare și socializare. Le mulțumesc pentru interesul manifestat și pentru efortul depus în cadrul turneului. Cu toții au fost câștigători, indiferent de locul ocupat” – a concluzionat Vasile Sorean, care este și președintele CS Tengo Salonta și al Asociației Județene Fotbal-Tenis Bihor.

Georgel Bobis

A fost zi lungă și intensă, o reclamă bună pentru tenisul cu piciorul. A fost o bucurie să văd pasiunea și determinarea participanților. Persoane diferite, dar unite de pasiunea comună: tenisul cu piciorul. Felicitări organizatorilor pentru inițiativă. Mă bucur că am putut și eu contribui la reușita evenimentului” – a precizat Georgel Bobiș, fost campion național, mondial și european al acestui sport, care în 2017, alături de componenții CS Tengo Salonta a cucerit și Cupa Mondială a Cluburilor.


Pe 2 noiembrie municipiul Salonta va găzdui ultima etapă a Campionatului României la tenis cu piciorul organizat de Asociația Județeană de Fotbal-Tenis Bihor.
Mai multe fotografii și materiale video veți putea găsi pe pagina oficială de facebook si pe instagram.


Rezultate consemnate la prima ediție a Cupei Corporațiilor la tenis cu piciorul desfășurată la Salonta pe data de 20.10.2019.

Grupa A: Saltrans – Gravo Stye 0-2, Discont – ADA 0-2, Saltrans – Discont 0-2, ADA – Saltrans 2-1, Discont – Gravo Style 2-0, Gravo Style – ADA 0-2.

Grupa B: Plastec – Instalplus 2-0, Inteva – Saldecor 0-2, Plastec – Inteva 1-2, Saldecor – Plastec 2-0, Inteva – Instalplus 2-0, Instalplus – Saldecor 0-2.

Clasament Grupa A: 1. ADA – 6 puncte, 2. Discont – 4 p., 3. Gravo Style – 2 p., 4. Saltrans – 0 p.

Clasament Grupa B: 1. Saldecor – 6 puncte, 2. Inteva – 4 p., 3. Plastec – 2 p., 4. Instalplus – 0 p.

Semifinale: ADA – Inteva 2-0, Saldecor – Discont 2-0.

Finala mica: Inteva-Discont 2-0

Finala mare: ADA – Saldecor 0-2


Loturi echipe participante:

ADA Fabrica de Mobilă: Andrási Attila, Tamás-Arany Csaba, Kiss Róbert, Farkas Szilárd.

Discont Center: Hegedüs Antal, Kelemen Ádám, Sinka Zoltán, Páljános Zoltán.

Gravo Style Industry: Szabó Csaba, Oláh Kirsztián, Fábián Csaba, Kozma Zoltán, Vitális László, Tóth Árpád, Szabó Ákos.

InstalPlus: Nagy Zoltán Tamás, Darabont Ștefan, Dobroșel Alexandru.

Inteva Products: Szabó Attila, Konevalik Adelin, George Buz, Molnár Gyula.

MRS SalTrans: Marius Pantea, Marian Cloboc, Daniel Oprean, Dorian Olteanu, Cristian Ile.

Plastec: Petrișor Petrescu, Dorin Moșinkat, Doru Goina, Flavius Crăciun, Codruța Marti, Bogdan Constantin.

Saldecor: Karancsi Tibor, Karancsi Sándor, Gál Szabolcs.


GALERIA FOTO & VIDEO este disponibila pe pagina de facebook TENGO SALONTA


Ne gasiti pe instagram click aici si pe youtube


Vrei sa primesti automat pe email cele mai importante stiri despre tenisul cu piciorul? Lasa un mesaj pe pagina de contact cu subiectul abonare newsletter.54 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate