• tenisdepicior

Maraton de tenis cu piciorul sub Dealul Feleacului. Black Hill Vatra Dornei, laurata rundei a doua

Amânată în urmă două săptămâni din cauza vremii nefavorabile, runda a doua a Campionatului de tenis cu piciorul organizat de Asociația Județeană de Fotbal-Tenis Bihor s-a desfășurat în condiții optime, duminică 6 iunie, pe terenul Bazei Transilvania din Cluj-Napoca.


O vreme însorită de vară i-a așteptat pe jucătorii celor șapte echipe participante, care au jucat în sistem fiecare cu fiecare rezultând un maraton sportiv de aproape nouă ore cu 21 de jocuri. Ghinioniștii rundei au fost cei din Dumbrăvița care după primele trei partide disputate au trebuit să renunțe din cauza unei accidentări, pierzând toate jocurile cu 6-0. Disputa pentru primul loc a fost și de această dată acerbă, între liderul Black Hill Vatra Dornei și campioana en titre, Tengo Salonta. Întărită cu jucătorii orădeni (vicecampionii ediției trecute), formația din Dorna i-a învins și de această dată pe salontani, lipsiți de aportul a trei jucători de bază, angrenați în cadrul Campionatului Național. Black Hill a câștigat cu 4-2, repetând performanța din finala primei etape. Salontanii au mai cedat puncte și în duelul cu gazdele de la JSF Cluj-Napoca, după un joc spectaculos, încheiat la egalitate, 3-3. Chiar dacă nu aprins loc pe podium, JSF Cluj se află într-o creștere evidentă de formă și se anunță o candidată pentru locurile fruntașe în clasamentul general. În urma punctelor acumulate în primele două runde, Black Hill Vatra Dornei are un avans de 5 puncte în fața Tengo, iar timișorenii, clujenii și juniorii salontani se luptă pentru ocuparea ultimei trepte ale podiumului.


Campionatul va continua pe 26 iunie cu etapa programată pe meleaguri bănățene, gazda fiind aleasă dintre Timișoara și Dumbrăvița.


Loturile echipelor prezente la Cluj-Napoca:

Black Hill Bucovina: Teodor Lelcu, Ioan Creț, Paul Creț, Paul Boncheș, Eduard Bucălie, Andreas Banu, Ionuț Bica.

Tengo Salonta: Bagosi István, Illyés Gergő, Marc Bence, Denis Purja, Lăzău Norbert.

Fotbal Tenis Timișoara: Voicu Gabriel, Iulian Mitru, Roberto Apostol, Sorin Pricăjan.

JSF Cluj-Napoca: Paul Negru, Bogdan Otvos, Marius Feraru, Marius Todor, Hațieganu Andrei.

Tengo Juniori: Suciu David, Halász Daniel, Kádár Imre, Szijjártó Ticián, Turzó Nándor

Junii Sătmarului: Țuțoraș Dorin, Cristian Noje, Mircea Tabără, Vasile Pop.

Dumbrăvița Timiș: Ogășanu Costel, Olariu Cătălin, Augustin Anghel.


Rezultate consemnate la etapa a II-a de la Cluj-Napoca


Tengo Salonta – Junii Sătmarului 6-0

Tengo juniori – Junii Sătmarului 3-3

Junii Sătmarului – Dumbrăvița 6-0

Dumbrăvița – Timișoara 0-6

Black Hill – Tengo Salonta 4-2

Tengo Salonta – Tengo juniori 6-0

Tengo juniori – Black Hill 1-5

Junii Satu Mare – Black Hill 0-6

Timișoara – Black Hill 2-4

Black Hill – JSF Cluj-Napoca 5-1

JSF Cluj-Napoca – Junii Sătmarului 5-1


Dumbrăvița – Tengo Salonta 0-6

Tengo juniori – Dumbrăvița 6-0

Black Hill – Dumbrăvița 6-0

Tengo juniori – JSF Cluj-Napoca 2-4

JSF Cluj-Napoca – Timișoara 2-4

Dumbrăvița – JSF Cluj-Napoca 0-6

Timișoara – Junii Sătmarului 5-1

Tengo Salonta – Timișoara 5-1

Timișoara – Tengo juniori 6-0

JSF Cluj-Napoca – Tengo Salonta 3-3


Declarații de la etapă:

Vasile Sorean, președinte AJFT Bihor: ”Apreciez efortul jucătorilor de a susține un număr mai mare de jocuri pe o vreme foarte caldă. Felicit toți participanții, consider că, împreună, am făcut o propagandă bună tenisului cu piciorul. Asta e intnția noastră, ca împreună să dezvoltăm acest sport. Mulțumesc echipei JSF pentru organizare și colegilor mei pentru efortul depus.”
Paul Boncheș, căpitan Black Hill: ”Postura de lider ne onorează și ne face să muncim și mai mult pentru a ne menține această clasare. Ne bucurăm că prin acest rezultate, punem în lumină sportul dornean”.


Gabriel Voicu, căpitan Timișoara: ”Pentru noi fiecare turneu e o sărbătoare indiferent de rezultatul pe care-l obținem, chiar dacă încercăm să ținem cât mai aproape de echipe mai experimentate. Avem în sânge pasiunea pentru tenisul cu piciorul și facem eforturi considerabile, călătorim sute de km, pentru a ne întâlni și de a ne bucura împreună de acest sport, dar merită sacrificiile”.

Clasament etapă


CLASAMENT GENERAL


RAPORT MEDIA

Iubitorii tenisului cu piciorul au urmarit toate meciurile in direct / LIVE pe YouTube si Facebook. AJFTB are in prezent pe YouTube 209 abonati si 58.000 de vizionari. Canalul a fost lansat in aprilie 2019.

Link canal YouTube click aici Va invitam sa va abonati gratuit si primiti notificare cand intram in direct sau cand postam noi inregistrari video.

Link pagina de facebook click aici

Link grup de facebook tenis cu piciorul click aici

Link instagram click aici


124 afișări0 comentarii