• tenisdepicior

Etapa I - Campionatul României la Tenis cu Piciorul

Actualizată în: 6 mai 2019

Campionatul României la tenis cu piciorul a programat prima etapă a sezonului regulat.

Organizator: Jsf LabtenisCluj & AJFTB. Echipe înscrise: Tengo Salonta, JSF Cluj, Futnet Oradea, Black Hill Vatra Dornei, Tengo Salonta Juniori, Futnet Timisoara, Olympiakos Rădăuți, Rechinii Tehnici Câmpulung (lista este in curs de actualizare)

Locația: Cluj-Napoca, Baza Sportivă Transilvania, cartier Grigorescu (vis-a-vis de bazinul Sun). Terenurile sunt de zgură.

Sponsor principal: TERMOSISTEM Cluj. Mingea oficială: GALA. Cei interesați vor putea cumpăra mingi speciale pentru tenis cu piciorul.

Parteneri media: exponentul.ro, cluj.com, clujmanifest.ro, radiocluj.ro, ilikecluj.ro, clujlife.com, sportclasic.ro, ebihoreanul.ro, someseanul.ro, napocanews.ro, infooradea.ro, cluj24h.ro

Reprezinți o firmă sau un brand și vrei să te promovezi la evenimentele noastre? Iti stăm la dispoziție ! contact

Etapa a II-a este programata pentru data de 8 iunie la Oradea - organizator Futnet Oradea Etapa a III-a este programata pe data de 6 iulie la Vatra Dornei -organizator Black Hill

Toată lumea a practicat, într-o formă sau alta, tenis cu piciorul. De la suprafața betonată dintre blocuri, cu fileul trasat cu cărămidă, până la terenurile pe nisip, ori cele pe gazon, folosite de fotbaliști, cu băncuțe ca marcaj delimitator, tenisul cu piciorul este un sport al tuturor.

Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de sport ! Intrarea libera !

Îți poți invita prietenii de pe facebook să participe la eveniment, click aici


UPDATE 06.05.2019

O parte din meciuri pot fi vizualizate pe canalul nostru de YouTube, click aici


#teniscupiciorul #futnet #Cluj #sport #evenimente

6 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate