• tenisdepicior

Doneaza 3.5% pentru CLUB SPORTIV "TENGO"

Actualizată în: 7 mai 2020

Donează 3.5% din impozit CLUBULUI SPORTIV "TENGO" TENGO este un club non-profit, iar sursele noastre de venit provin din redirecționarea a 3.5% din impozitul pe venit al salariaților sau 20% din impozitul pe profit al firmelor, donații sau sponsorizări. Iată cum puteți ajuta și dvs dezvoltarea tenisului cu piciorul fără să donați de fapt din banii dvs: După cum probabil ştiţi, fiecare persoană care figurează cu venituri înregistrate la Administraţia Financiară are posibilitatea de a redirecționa 3.5% din venitul său către o fundaţie sau un ONG. Procedura este următoarea: Procentul de 3.5% din impozitul dvs pe venit plătit deja către stat este transferat (pe baza formularului 230 completat de dvs) de către Finanțele Publice către Trezoreria orașului dvs de reședință. Apoi Trezoreria respectivă cumulează sumele tuturor celor care completează formularul 230 în favoarea noastră și virează suma totală în contul CS TENGO. Tot ce trebuie să faceți pentru a porni acest demers este să completați formularul 230 (până cel târziu la data de 25 MAI 2020). ** Trebuie completat primul punct (I.) de pe prima pagina cu datele dvs personale, iar pe pagina 2 trebuie sa bifati la punctul II.B.2 daca doriti sa donati acest impozit pe o perioada de 2 ani sau un an. NU UITATI sa semnati formularul jos la “Semnatura contribuabil”! Puteti printa formular 230 de aici:

230_OPANAF_614_2020-tengofinal
.pdf
Download PDF • 372KB


SAU il puteti gasi deja imprimat intr-una din urmatoarele locatii: – Magazinul TUTTI Electrocasnice – str. Republicii, nr. 9, Salonta, jud. Bihor Odata completat puteti sa: depuneti formularul la Administraţia Financiară unde sunteţi arondat, SAU sa il trimiteti prin poştă la Administraţia Financiară unde sunteţi arondat, SAU il puteti lasa intr-una din locatiile mentionate mai sus de unde il vom ridica noi, SAU ne puteti contacta, iar noi ne vom ocupa mai departe de depunerea acestuia.


Aici puteti gasi adresele sediilor trezoreriilor pentru fiecare oras in parte: CLICK AICI


Va multumim din suflet pentru sprijinul acordat!

Nota: pentru vizualizarea formularelor si a instructiunilor aveti nevoie de Adobe Acrobat Reader, program ce poate fi descarcat gratuit AICI

96 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate